Vae Victis

Forum Gildii Vae Victis - Runes of Magic - serwer Saoraid

#1 2010-11-19 13:14:12

Rakish

Administrator

Punktów :   

Rakish

1. Imiê z reala: Bartek
2. Wiek: 22
3. Klasa i poziom postaci: Mag/Kap³an 22/20
4. Wybrana profesja produkcyjna: Krawiectwo
5. Inne MMO: WoW, Lineage II - nicków nie pamiêtam bo w ka¿dej mia³em inny.
6. Nie by³em jeszcze w ¿adnej innej gildii w ROM'ie.
7. Póki co moje wymagania s± znikome, wiem ¿e gildia dopiero ro¶nie w si³e itd, ale zawracam uwagê na takie rzeczy jak: obecno¶æ (¿eby w tej gildii zawsze kto¶ by³), pomoc (moja postaæ jest w fazie rozwoju wiêc wszystkiego sam nie zrobie:)), zgranie (wole 10 zgranych ludzi ni¿ 20 którzy bêd± patrzeæ tylko na siebie i swój lvl), no to wszystko w sumie. Celowo nie pisa³em o mi³ej atmosferze bo wiem ¿e jest i bêdzie, no chyba ¿e bêdziemy mieli nalot nieogarniêtych 12-latków. Bo¿e Broñ

#2 2010-11-19 20:44:26

Ager

Administrator

Punktów :   

Re: Rakish

Witamy serdecznie.
Pierwsze co zwraca uwagê to fakt gry w WOW - podobieñstwa charakteru gry s± oczywiste, wiêc chyba nie bêdzie problemu z ogarniêciem tematów.
Dodatkowo bior±c pod uwagê fakt, ¿e nasz drut Dolven nieco kuleje z przerobem szmatek, przyda siê kto¶ kto zdubluje profesjê. Zatem nastêpna partia run odczarowania ju¿ niebawem.
Obecnie wstrzyma³em w zasadzie levelowanie, skupiaj±c siê na pomocy wiêc jakby co mo¿esz na mnie liczyæ (zreszt± nie tylko na mnie )
Zasadê doboru powa¿nych ludzi utrzymamy.
Wspólny wypad na Hibarê zakoñczony powodzeniem, chocia¿ my¶lê ¿e warto porozmawiaæ o doborze i statowaniu sprzêtu.

http://img130.imageshack.us/img130/2475/sygnaturkahh.jpg

#3 2010-11-24 07:06:11

Ager

Administrator

Punktów :   

Re: Rakish

Z polecenia GM og³aszam zakoñczenie okresu próby.
Witamy pe³noprawnego cz³onka gildii w naszych szeregach.

http://img130.imageshack.us/img130/2475/sygnaturkahh.jpg

Stopka forum

RSS